עוגת שמנת אוראו פטנט (!*)



עוגת שמנת אוראו פטנט (!*)




מ 5 מצרכים בלבד!
וכלכך קלה ומהירת הכנה!

תחילה אספר לכם שאחד השילובים
הכי טעימים בעייני זה אוראו עם
שמנת חמוצה . משהו בעוגייה
המתוקה הזאת עם קרמיות אך
רעננות מסויימת שיש לשמנת
החמוצה, פשוט קונה אותי 😊

ועכשיו אני אספר לכם סוד,
לעוגה הזאת תצטרכו רק :

אוראו,
שמנת חמוצה ומתוקה
מעט אבקת סוכר
ו חמאה

קראתם נכון , זה הכל !!

ועכשיו בטח תשאלו, מה הפטנט ?!
ואני כמובן אענה (כזאת אני נדיבה😂)

הטכניקה להכנת העוגה מאוד קלה
בגלל פטנט קטן אחד שנותן לנו
ייצוב לעוגה וכמובן את המתיקות
הנדרשת לאיזון חמיצות השמנת.

וזה על ידי שמפרידים כל עוגייה
מהקרם הלבן שלה ובסיום מאחדים
את אותו הקרם (אחרי ריכוך קצר)
עם שמנת חמוצה ומתוקה מוקצפת .

מיותר לדבר על הטעם ההורס
של הקרם הזה!
אז מה שנקרא בשפת העם,
איך לא חשבו על זה קודם😋




אז הכמויות הדרושות למתכון 😊
(תבנית בקוטר 22 או 24 סמ )

2 חבילות עוגיות אוראו
(כל חבילה 176 גרם)

100 גרם חמאה (השתמשתי ב 'טרה')

1 גביע שמנת חמוצה (השתמשתי ב'טרה')

1 גביע שמנת מתוקה(250 ג')
(השתמשתי ב 'טרה')

3 כפות שטוחות אבקת סוכר

(לא חובה אבל מוסיף המון כפית
מחית או תמצית וניל )


ההכנה:

תחילה מפרידים ל2 קערות שונות
את עוגיות אוראו מהקרם הלבן
אפשרי לעשות זאת בעזרת סכין
(פשוט לגרד את הקרם שלרוב
יוצא כחתיכה אחת במיוחד אם
תדאגו לקרר מעט את העוגיות
טרם העבודה איתן)

במעבד מזון טוחנים את העוגיות
ללא הקרם ומוסיפים את החמאה המומסת עד קבלת פירורים מעט
דביקים (שניתן להדקם בעזרת היד)

שומרים חופן מהפירורים בצד
לקרם ( ועוד מעט לקישוט )
ומשתמשים ביתרה כתחתית לעוגה.
(מהדקים לתבנית היטב )
ומקפיאים להמשך עבודה .

מרככים את קרם העוגיות
על ידי חימום מאוד עדין
של מספר שניות בחום
נמוך במיקרוגל
( רק עד שמתרכך טיפה.
לא להגיע לחימום!)

מערבבים את הקרם
הרך עם השמנת החמוצה
ומערבלים מספר דקות
בקערת המיקסר עד קבלת
קרם יחסית יציב ומניחים בצד.

באותה קערת מיקסר
(אין צורך לשטוף )
מניחים את השמנת המתוקה
יחד עם אבקת הסוכר ומקציפים
עד קבלת קצפת יציבה במיוחד.

מקפלים את הקצפת עם קרם
השמנת החמוצה ומוסיפים את
חופן פירורי העוגיות ששמרנו
קודם לכן בצד.

יוצקים את הקרם על גביי התחתית
שהתייצבה לבינתיים בקרור,
ומעטרים בעוד מעט פירורים
שנשארנו בצד לקישוט.

אוכלים את העוגה כשהיא
מופשרת וכמובן מאוחסנת
בקרור (רצוי אחרי מספר שעות
של התייצבות במקפיא.)


זהו אהובים שלי מקווה
שאתם נהנים מכל מתכוני
השבועות שהרעפתי עליכם
החג הזה, כי אני נהנתי במיוחד
לחלוק את זה איתכם ❤



מקווה שנהנתם ❤


אני כמו תמיד נהנת לשתף
איתכם ומזמינה אתכם לעקוב
(אחריי (במידה ואתם לא
ברשתות החברתיות ולהצטרף
לכ115 אלף העוקבים האהובים
שלי ולשאול אותי שם כל שאלה-
זמינה בהודעות.

 מצרפת לכם את הקישורים בסוף המלל
כאן למטה

נשיקות אהובים, ❤
הישארו מעודכנים -חפשו אותי בפייסבוק:(אם מופיעה לכם הערה שעברתי את מכסת החברים המותרת,תוכלו לעשות לי עוקב בפייסבוק על מנת לקבל עדכונים
שוטפים )

https://www.facebook.com/rachely051

ואם תרצו לקבל התראה אישית
לכל מתכון חדש שעולה תשאירו
לי כתובת מייל בקישור הזה
(חינם לחלוטין וללא ספאם)
https://rachelivernir.subscribemenow.com
ותקבלו התראה על כל מתכון 

תגובות

פרסום תגובה