עוגיות חמאה קינמון ווניל נמסות בפה :)

עוגיות חמאה קינמון ווניל נמסות בפה!

 בטופינג מושחת במיוחד:)

    (והכי חשוב- ב5 דקות עבודה !)






 כל מה שתצטרכו למתכון הבא זה: *

מעבד מזון או מיקסר

תנור + 5 דקות פנויות :)

טוב נו, גם:

חמאה,קמח,אבקת סוכר,קורנפלור, חלב מרוכז וניל וקינמון..

תאבון בריא וכושר ריצה מעולה-     

 כי זה מה שתצטרכו אחרי הזלילה שלהן :)) 

ועכשיו תקראו את זה מהסוף להתחלה:))

את העוגיות הבאות אני מציעה למי שמתעצל בהכנת מתכונים ארוכים,

יחד עם זאת מוכן נפשית לייסורי מצפון של זלילת קערת עוגיות     חמאה עשירות .

ולמה אני מספרת לכם את זה? 

כי כשטועמים את העוגיות האלה,    

 זה אף פעם לא נגמר באחת.         

(גם לא ב2 או 4 במקרה שלי:)

הן נמסות בפה ונימוחות בכל ביס ויחד עם זאת יש להן מאין פציחות כיפית בזכות החמאה שבמתכון..        גם ניחוח הקינמון משתלב כאן  בצורה משולמת ומשאיר טעם          של עוד..  

אז מה אתם עושים בדקות הקרובות ? 

כלום? מעולה, הפשילו שרוולים וקדימה לעבודה

 (אם אפשר לקרוא לזה עבודה:)

*ממתכון זה תקבלו כ -40 עוגיות בינוניות . 

המצרכים:

200 גרם חמאה חצי רכה 

3 כפות גדושות אבקת סוכר  

כף חלב מרוכז (או שמנת מתוקה למי שאין.
במידה ונשתמש בשמנת מתוקה במקום חלב מרוכז-נוסיף עוד כפית אבקת סוכר)  

חצי כפית קינמון.  

200 גרם קמח מנופה
(קצת פחות מכוס וחצי)

כפית מחית/תמצית וניל או תוכן חצי מקל וניל (מחית הווניל מכילה תוכן מקל וניל)

3 כפות אבקת פודינג וניל

3 כפות קורנפלור

קורט מלח




*(כוס מדידה שוות ערך לכוס שתייה חמה חד פעמית בגודל סטנדרט ..
זה במידה ואין ברשותכם כוס מדידה) 





ההכנה:

קצת מביך ההכנה האמת חח 
חתכו את החמאה לקוביות ופשוט
 זרקו הכל במעבד מזון ועבדו הכל יחד 
כ 2-3 דקות עד שמתקבל בצק יחסית
רך אך אחיד וחלק. 
אם אין לכם מעבד מזון אלה רק מיקסר -
נעזר בבלון הקצפה ונקציף תחילה את החמאה ואבקץ הסוכר,
ורק אז נכניס פנימה את שאר המרכיבים
 עד קבלת בצק אחיד.

עם הבצק מתחילים לעבוד מיד, 
יוצרים כדורים ומשטחים מעט על משטח האפייה בכדי לקבל כחצי כדור 
(שמעט משתטח באפייה)

אופים בתנור שחומם מראש 170-160 מעלות (תלוי בתנור שלכם)
 כ 15-20 דקות עד שהן מקבלות 
מראה מעט אפוי (הן לא אמורות ממש
להזהיב אז אל תגיעו הזהבה ממשית)

במקרה שנרצה טופינג מושחת כמו 
בתמונות,דקה לפני שנוציא אותן מהתנור,
נשים כל כל עוגייה קוביית שוקולד 
וניתן לתנור לעשות את שלו😉

לאחר האפייה שומרים בקופסה אטומה (מחזיק מספר ימים אם כי ביום הראשון
 הן בשיא טריותן.)




תהנו יקרים שלי !!
אני תמיד זמינה לשאלות ולתוצאות היפות שלכם ברשת:)

הישארו מעודכנים -

חפשו אותי בפייסבוק:(אם מופיעה לכם הערה שעברתי את מכסת החברים המותרת,תוכלו לעשות לי עוקב בפייסבוק על מנת לקבל עדכונים שוטפים ) https://www.facebook.com/rachely051


ובאינסטגרם:https://www.instagram.com/rachelivernir//


ובדף הפייסבוק שלי : :https://www.facebook.com/pages/%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%97%D7%9C%D7%99-%D7%95%D7%A8-%D7%A0%D7%99%D7%A8/786032961460104?ref=aymt_homepage_panel




תגובות

  1. אלופת ישראללללללל רחלוש 💜 נשמה ncohen7 🔯

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה