שקשוקה - פיקנטית ,נדירה נדירה!
( מבוססת על המטבוחה ההורסת מהפוסט הקודם.)
אז אחרי שלמדנו להכין מטבוחה מרוקאית טעימה למות.
הבטחתי לכם שאתם תמצאו בה לא מעט שימושים במטבח ,
(נכס, כך קראתי לה:)
צדקתי.. בתור התחלה , נכין את המטבוחה לפי המתכון המפורט בקישור הבא:http://rachelivernir.blogspot.co.il/2014/12/blog-post_15.html
וזה בערך כל הסיפור מאחורי השקשוקה הזאת :)


אז הכינו ביצים לפי הצורך מלחו ופלפלו את הביצים כשהם נכנסות למטבוחה המוכנה במחבת,
ולמי שרוצה-פזרו קצת כוסברה טרייה מעל. ובתאבון:)
תהנו חברים שלי !
תגובות
הוסף רשומת תגובה